Levering

På ABOUTRACKETS.COM har du følgende leveringsmuligheder:

Vælg selv afhentning PostNord -pakker udbringes mandag til søndag.

Vælg selv afhentning GLS -pakker udbringes mandag til lørdag.

Levering til din privatadresse med PostNord - pakker udbringes mandag til fredag.

BEMÆRK: Der kan opstå situationer, hvor levering sker til anden pakkeshop pga. pladsproblemer.

Vi bestræber os på at afsende alle ordrer indenfor 1 – 2 hverdage, dog kan længere leveringstid forekomme i travle perioder.

Standard leveringsform på ABOUTRACKETS.COM er Vælg selv afhentning i et PostNord postbutik / pakkeboks. Hvis du ønsker en anden leveringsform (til din privatadresse eller en GLS PakkeShop), skal du aktivt vælge dette under levering.

Vælg hvor du ønsker at hente din ordre (vælg selv afhentning)

Du kan vælge at hente din ordre i en GLS PakkeShop eller på et PostNord posthus / postbutik eller i en PostNord pakkeboks.

En GLS PakkeShop fungerer som afhentnings- og afsendelsessted for pakker. Den kan være integreret i en hvilken som helst slags butik (shop-in-shop-system). I Danmark er der mere end 1.550 GLS PakkeShops, hvor man kan hente pakker. Mange af butikkerne har lang åbningstid, hvilket gør det endnu nemmere at hente pakken på et tidspunkt, der passer dig.

En Post Nord Pakkeboks er en selvbetjeningsautomat, som gør dig uafhængig af posthusets åbningstider, når du skal hente og sende pakker.
Der findes 170 pakkebokse rund om i landet og i 300 af Coops butikker, hvor pakkeboksen er tilgængelig i hele butikkens åbningstid. Med over 1.200 udleveringssteder i hele landet, er der altid et udleveringssted tæt på dig. 

Er Pakkeboksen fyldt op med pakker eller er din pakke for stor til Pakkeboksen, vil du opleve, at din pakke bliver dirigeret videre til et lokalt posthus, hvor du kan hente pakken.

Prisen for denne leveringsmåde er med Postnord 29 DKK og med GLS 29 DKK, hvis du køber for under 500 DKK. Køber du for 500 DKK eller derover, leveres varerne fragtfrit. 

Det er muligt at følge pakken via Track din ordre.

Levering til din privatadresse med PostNord

Din pakke vil blive leveret til din bopæl. Er du ikke hjemme, når pakkeposten kommer, vil du modtage en SMS og en e-mail, der informerer om, at din pakke kan afhentes inden for de næste 7 hverdage på det oplyste udleveringssted. Ved afhentning på udleveringsstedet skal du medbringe pakkenummeret, som fremgår af SMS'en og e-mailen, samt ID for at få pakken udleveret. 

Det er muligt at følge pakken via Track din ordre.

Altid gode tilbud, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos ABOUT RACKETS har vi massevis af udstyr nedsat, så du altid sikres en god handel. Din bestilling bliver afsendt fra vores lager i Danmark indenfor 1-2 hverdage og du har hele 365 dage til at beslutte, om du ønsker at beholde de bestilte varer.

Se alle padel bats