Returnering

Returnering

Varen bedes sendes tilbage i original emballage (skotøjsæsker må ikke benyttes som forsendelsesemballage, men bedes sendes med retur).

Varen eller vareemballagen må ikke være beskadiget, og mærker / mærkater skal være intakte, hvis du vil være sikker på at kunne få det fulde beløb refunderet.

Hvis varen skal returneres, beder vi dig venligst undgå at udsætte varen for omgivelser med negativ påvirkning såsom sved, rygning, lugt fra køkkenet, katte-/hundehår eller lignende.

Ligeledes henstiller vi til at sko eller andet fodtøj altid prøves med strømper på samt at de ikke prøves på udendørs eller på andre snavsede områder.

RETURNERING TIL WEBSHOP

Vi har gjort det nemt for dig at returnere til webshoppen.

Vi har vedlagt en returlabel i pakken sammen med den ordre, du har modtaget.

Du kan forvente at modtage dine penge 1-2 hverdage efter, at vi har refunderet beløbet til dig. 

Vælger du at bruge vores returlabel, betaler du kun 29 DKK for at sende din pakke tilbage til os. De 29 DKK bliver automatisk modregnet de penge, du skal have retur.

Har du mistet returformularen, du modtog i pakken sammen med ordren?

Returformularen er også sendt til dig pr. e-mail sammen med fakturaen, så du kan finde den der.

Kan du ikke finde mailen med fakturaen, bedes du kontakt kundeservice, så vi kan gensende den til dig. 

Altid gode tilbud, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos ABOUT RACKETS har vi massevis af udstyr nedsat, så du altid sikres en god handel. Din bestilling bliver afsendt fra vores lager i Danmark indenfor 1-2 hverdage og du har hele 365 dage til at beslutte, om du ønsker at beholde de bestilte varer.

Se alle padel bats